*Nettavisen* Økonomi.

TV 2s millionsmell

TV 2-resultatet går ned fra tre til minus 57 millioner kroner. TV-kjempen sliter med å få gode tall.

26.10.06 11:38

Driftsinntektene gikk opp med 25,1 prosent fra 378 millioner kroner i tredjekvartal i fjor til 473 millioner kroner. Det er en økning på 25,1 prosent.

NA24 – din næringslivsavis

Ordinært resultat for skatt er fortsatt i minus. I fjor ble det minus én million til 49 millioner kroner for tredje kvartal i år.

Kostnadene løper
Driftskostnadene øker for mye til at TV-selskapet klarer levere pluss tall. I tredje kvartal øker kostnadene med hele 41 prosent. De gikk fra 375 millioner kroner i tredje kvartal i fjor til 529 millioner kroner i samme kvartal i år.

Driftsresultatet kryper ned på minus. I fjor klarte Valebrokk-skuten et driftsresultat på tre millioner kroner. I samme kvartal i år er det en forverring på 60 millioner kroner og minus 57 millioner kroner for inneværende kvartal.

Forbedret tilknyttede selskaper
Resultatet for tilknyttede selskaper er forbedret, som er Kanal 24. Det har fortsatt et negativt resultat på minus fem millioner kroner, sammenlignet med tolv millioner kroner i fjor. Det er forbedring på syv millioner kroner.

Netto finansposter går fra ni millioner kroner i fjor til ni minus i år. Schibsteds markedsverdi er på 14,5 milliarder kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.