NA24.no

TV-sjef til Lagåsen

Morten Aass blir ny styreleder i Dinamo.

Tidligere administrerende direktør og sjefredaktør i TVNorge, Morten Aass blir formelt valgt på en ekstraordinær generalforsamling 24 februar, skriver selskapet i en pressemelding.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

– Aass oppfyller samtlige av valgkomiteens kriterier, og har særlig gjennom sitt arbeid med TV Norge vist evne til å skape resultater gjennom medarbeidere. Aass er en utålmodig leder som er sterk på visjoner, verdier og mål. Dette er en profil som samsvarer med Dinamos sterke kultur. Samtidig har han god forståelse for de markedsutfordringer selskapet og bransjen står ovenfor fremover, sier administrerende direktør i Dinamo, John Arne Medalen.

Morten Aass har sittet i styret i SBS Radio og SBS Broadcasting Ltd, og ble også tildelt lederprisen «Kunsten å lede» i 2005. Nå ser han fram til sitt nye styrelederverv.

– Kommunikasjonshuset Dinamo er kanskje det mest komplette kommunikasjonshuset i Norge, og med en inngang på kommunikasjonsutfordringer på 360 grader, samt holdningen om å skape resultater sammen, gleder jeg meg til å bidra og bli en del av den kjente Dinamokulturen.

Dinamo er et av Norges største kommunikasjonshus, og omsatte i 2007 for 275 millioner kroner. Selskapet holder hus på Lagåsen i Bærum, og er delt opp i åtte forretningsenheter med 151 ansatte. Dinamo hadde oppstart 24. juni 1997 kl. 13, og er eid av norske investorer og ansatte.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere