Tvenge med ferskvaremarked

Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)

Investoren satser der andre legger ned.

27.01.10 08:47

Torstein Tvenge har, sammen med datteren Marianne og sønnen Magnus, startet opp å bygge ut den siste ledige tomten på Skøyen i Oslo.

I tillegg til et kontorbygg, skal Tvenge bygge en basar for høykvalitets matvarer. Til Dagens Næringsliv sier han at han ikke er redd for å satse på ferskvarer, selv om dette er en del av dagligvarebransjen som nærmest er utryddet.

- Etter 17 års graving er veisystemet gjennom Skøyen åpnet. 100.000 mennesker bor i strrøket eller passerer gjennom på vei til og fra jobb. Det er tilstrekkelig for en slik samling av ferskvareforhandlere. Vi har sjekket i Sverige, sier Tvenge.

Kontrakt til Skanska
Det er Skanska som har inngått kontrakten med Tvenges Fram om bygging av kontor og foretningsbygg på Skøyen i Oslo. Kontrakten har en verdi på cirka 280 millioner kroner.

Bygget vil være tredelt med to hovedbygg på henholdsvis 12 og 8 etasjer, samt et midtbygg på fire etasjer. Prosjektet har et totalareal på 20.000 m2, og vil bestå av 2000 m2 med foretninger og 18000 m2 med kontorer. Byggearbeidende vil starte mai 2010 og prosjektet er planlagt ferdigstilt i juni 2012.

- Større kontorbygg er noe vi har lang erfaring med å bygge, så dette prosjektet passer godt inn i vår ordreportefølje, skriver distriktssjef for yrkesbygg i Oslo, Sverre Fossengen, i en melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag