NA24.no

Tviler på Se og Hør-seier

(Stian Lysberg Solum / SCANPIX)
Tidligere Se og Hør-journalist Håvard Melnæs tror at Anette og Rodney vil vinne over Se og Hør dersom saken havner i høyesterett.

Partene i saken om Se og Hørs dekning av tidligere «Big Brother»-paret Anette Young og Rodney Omdahl Karlsen, er i dag i et forberedende møte i Oslo tingrett, skriver VG Nett.

NA24 - din næringslivsavis

Bakgrunnen er at se og Hør ønsker at Høyesterett skal vurdere om de har brutt privatlivet fred i forhold til paret.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Melnæs har liten tro på at hans tidligere arbeidsgiver vil få medhold i landets høyeste domstol.

- Jeg tror vi taper igjen, men det får være opp til domstolene å avgjøre. Dommene i tingretten og lagretten var krystallklare, det var knusende dommer.

Melnæs var en av journalistene som skrev om Young og Karlsen, dermed er han vitne for Se og Hør - arbeidsgiveren som han nettopp utleverte i bokform.

Les alt om Se og Hør-boken her.

- Det føles rart, men jeg kommer til å avgi akkurat samme forklaring som jeg har gjort to ganger tidligere. Det er også det samme som jeg har skrevet i boken, så det kommer ingen overraskelser i dag, fortsetter Melnæs.

Borgating lagmannsrett dømte Se og Hør i fjor til å betale erstatning til paret. Retten slo fast at bladet krenket privatlivets fred da de i 2003 slo opp at forholdet mellom de to var over - før det i virkeligheten var det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere