NA24.no

Foto: Skjermbilde Mobile.de

Tysk bilgigant vil utkonkurrere Finn.no

Sist oppdatert:
Europas største nettmarkedsplass for bruktbiler snart med norsk versjon.

Europas største rubrikkannonseplass på nett for bil, Mobile.de som er eid av giganten Ebay, starter opp i Norge. Det skriver Dagens Næringsliv (DN) fredag ifølge dn.no.

Schibsteds pengemaskin Finn.no har vært dominerende for bilannonser på nett i Norge i mange år. Totalt omsatte Finn.no for nær én milliard kroner bare ifjor, med 40 prosents driftsmargin.

I første omgang er det en oversettelse av den tyske databasen med bruktbiler som lanseres i både Norge og Sverige gjennom et samarbeid med bilformidleren Erling Stavheim.

Konkurransedyktig på pris
Ifølge Stavheim vil nykomlingen bli ekstremt konkurransedyktig på pris både for private og profesjonelle bilforhandlere.

De tyske annonsene vil komme med norsk tekst og ferdig utregnede importavgifter inn til Norge. I tillegg til den tyske basen med rundt 1,4 millioner bruktbiler, vil den norske versjonen av Mobile.de om kort tid ta inn norske bilannonser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere