*Nettavisen* Økonomi.

Tysk Repant-suksess

Det unoterte panteselskapet Repant styrker sitt fotfeste i det tyske markedet.

21.04.06 09:55

Repant melder at de fortsetter sin tyske fremgang. Panteselskapet signerte nylig en kontrakt om leveranse av ytterligere 200 panteautomater til en tysk dagligvarekjede.

- Den nye kontrakten er et ledd i vår videre vekst generelt og i det tyske markedet spesielt. Unik panteteknologi og et godt forretnings- og markedssamarbeid med Digi gir nok en gang gode resultater for oss, skriver adm. direktør Per Kverneland i Repant i en melding.

I Tyskland er det løsninger for frittstående automater uten behov for bakromsløsninger som etterspørres, og det er Repants frittstående panteautomat Global som også denne gang skal leveres.

- Det er høyt trykk i Tyskland nå. Innføringen av pant på engangsemballasje er bare måneder unna. Og dagligvarekjedene trenger å få på plass løsninger raskt. Da Global kan trilles rett inn i butikk og tas i bruk, og heller ikke krever noen utvidelse eller ombygging av lokalene, så er dette en veldig kostnadseffektiv løsning for kjedene. Global er derfor blitt svært attraktiv på kort tid, skriver Kverneland.

Repant skriver i meldingen at de har de siste tre månedene opplevde ett kontraktsrush. Selskapet har tegnet større kontrakter om levering av sine panteautomater i Tyskland, Norge og Frankrike. I Tyskland utvider nå Repant sitt engasjement gjennom en ny avtale om leveranse av ytterligere 200 panteautomater til en av de større dagligvarekjedene.

Levering av de nye automatene skal skje i løpet av tredje kvartal 2006.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag