NA24.no

Ubetalte regninger stoppet FBI

Stor gjeld førte til at FBI ikke fikk gjennomført en overvåkning.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Overvåkningsutstyr brukt til å overvåke personer mistenkt for kriminalitet ble kuttet av ettersom FBI skyldte telefonselskapet flere hundre tusen kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Etter en gjennomgang av FBIs administrering av spesielle fond, brukt i hemmelige operasjoner, fant generalinspektøren i justisdepartementet at byrået var ekstremt dårlig på betaling av telefonregninger, viser en rapport som er offentliggjort. ifølge nyhetsbyrået AFP.

Flere hundre tusen
FBI skyldte et selskap over 66.000 dollar, rundt 350.000 kroner, og over 990 regninger for telekommunikasjonsovervåkning ble ikke betalt i tide. Over halvparten av betalingene var kommet for sent.

De fant dermed også at flere telefonlinjer var blitt frakoblet på grunn av dette, noe som igjen resulterte i at FBI mistet bevis.

Assisterende direktør i FBI John Miller la merke til telefonforstyrrelsene, og insisterte dermed på at virksomheten skulle oppgradere sitt betalingssystem.

Stjal penger
Rapporten bemerket seg videre at en spesialist på telekommunikasjon i 2006 hadde stjålet mer enn 20 000 dollar fra konfidensielle fond. I tillegg avslørte den at en ansatt hadde tatt fordel av FBIs dårlige styre av regninger. Han stjal penger fra sjekker, mens byrået hadde problemer med å betale sine overbetalte regninger

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere