NA24.no

Foto: Andrè Clark Utvik

Ulltveit-Moe forlater Crew Gold

Sist oppdatert:
Jens Ulltveit-Moe trekker seg som styreleder.

Gullselskapet Crew Golds hovedaksjonær, investoren Jens Ulltveit-Moe, har tirsdag meddelt selskapet at han trekker seg som styreleder.

Det skjer etter at Ulltveit-Moe mandag måtte se at han ikke fikk på plass den nødvendige avtalen med Crew Golds obligasjonseiere for å få til en refinansiering av det konkurstruede gullselskapet.

I tillegg til Ulltveit-Moe som eier 38 prosent av Crew Gold, så går også hans utpekte styremedlem Tom Ruud ut av styret.

Med mangelen på enighet med obligasjonseierne så er det høyst usikkert om Crew vil kunen klare å innfri forfallet på 23,2 millioner dollar i slutten av oktober. Ulltveit-Moe opplyser i dagens utgave av Dagens Næringsliv at det skal være en norsk minoritetsgruppe som utgjør omkring 5 prosent av obligasjonseierne som har veltet løsningen.

Arbeidet med å finne en løsning på refinansieringsbehovet fortsetter i Crew Gold Aksjekursen falt noen øre på Oslo Børs tirsdag da Ulltveit-Moe og Ruuds avgang fra styret ble kjent..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere