NA24.no

Underskudd i Etman

Sist oppdatert:
Leverandøren av elektroutstyr opplever økte kostnader og treg restrukturering.

Etman International fikk en omsetning på 33,2 millioner kroner i første kvartal. Det er en økning på 12 prosent sammenlignet med samme periode året før.

NA24 - din næringslivsavis

Resultat før skatt viser et underskudd på 1,5 millioner kroner i årets tre første måneder, mens de hadde et overskudd på 0,6 millioner i første kvartal i fjor. Driftsresultatet ble på minus 0,9 millioner kroner mot 0,8 millioner kroner i samme periode i 2007.

- Nedgangen i driftsresultat i kvartalet skyldes økte kostnader i forbindelse med etablering av et felles IT-system, og at restruktureringen etter oppkjøpet i 2007 har tatt lengre tid enn forventet, skriver selskapet.

- Basert på nylig inngåtte rammekontrakter med større aktører i det norske markedet, samt etableringen av to elektroutsalg i løpet av 2008, forventer selskapet en jevn vekst fremover. På kort sikt forventes det også økt salgsvolum i andre halvår 2008, som skyldes normale sesongsvingninger, heter det i børsmeldingen fra Etman.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere