NA24.no

Ungdom mobbet pensjonist til tårene

Sist oppdatert:
Se den forkastelige videoen her.

En video av en eldre kvinne der hun blir brakt til tårer av en gjeng skolegutter har skapt raseri.

På den ti minutter lange filmen ser vi ungdomsskoleelever erte den 68 år gamle Karen Klein. I klippet kaller de henne feit, ett troll og snakker om å utføre seksuelle handlinger på henne.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

En av de fnisende guttene sier i filmen at familien hennes «drepte seg selv fordi de ikke ønsker å være nær deg» - som skal være en referanse til offeret eldste sønn, som er rapportert å ha begått selvmord for ti år siden, skriver The Sun.

Holder øye med barna
Hendelsen skjedde i Greece, New York, hvor Karen har jobbet i 23 år, med å holde et øye med barna på Greece Athena Middle School bussen. Det melder The Sun.

En av guttene la ut klippet på nettet - og i løpet av timer gikk det som en farsott på nettet. Klippet sjokkerte seere og er blitt delt over hele verden.

Nå har over 21.000 samlet penger til Karen, til sammen over 400.000 dollar, knappe 2,4 millioner norske kroner, til å finansiere en god ferie, eller kanskje til og med en tidlig pensjonering.

Fulgte løftet
Fondet på nettsiden indiegogo.com, hadde følgende løfte:

«La oss gi Karen en ferie for livet. La oss vise henne kraften av internett og hvordan snille og sjenerøse mennesker kan være.». Målet var å få inn 5.000 dollar, rundt 30.000 norske , men det ble fort ett faktum, at hun ville få betraktelig mer.

- Vanlige barn
Karen fortalte det amerikanske nettverket WHAM, at hennes plageånder var «vanlige, normale barn».

- Bare ikke få en haug av dem sammen. Det var da problemene starter. De bør ha noen form for straff, advarer hun til nettstedet.

Nå har over 21.000 samlet penger til 68 år gamle Karen Klein, til sammen over 400.000 dollar, knappe 2,4 millioner norske kroner.

Smake sin egen medisin
Hun sa også at hun håper de unge guttene får smake sin egen medisin en dag.

Skoleledelsen opplyser til avisen at de har satt i gang en gransking av hendelsen.

- Vi har funnet andre liknende videoer på YouTube og jobber med å identifisere alle de studentene som er involvert, sier en talsmann på skolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere