NA24.no

Foto: Skjermdump

Unibet kjøper Bet24

Skaper gamblingkjempe.

Modern Times Group (MTG) kunngjorde i dag at Nordic Betting Ltd datterselskap har inngått en avtale med Unibet Group plc om å selge Bet24 til Unibet for 13,5 millioner euro. Bet24 er aktivt i nettspill-markedet i Nord-Europa og tilbyr et bredt utvalg av sportsspill, gaming produkter og tjenester gjennom ulike nettsteder.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Relanserer produkter
Transaksjonen er betinget med myndighetsgodkjennelse og forventes å være fullført innen utgangen av andre kvartal 2012.

Unibet har bekreftet at de har planlagt å integrere Bet24 virksomheten inn i sin eksisterende virksomhet ved å relansere Bet24 produkter og tjenester. På den måten trekke Bet24 kunder til sin egen plattform. Ifølge vilkårene i avtalen, vil Unibet overføre ca 45 nordiske Betting Ltd ansatte til sin virksomhet på Malta.

Gevinst på 10 millioner
Nordic Betting Ltd rapporterte en brutto gevinst på rundt 10,5 millioner euro for hele 2011.

- Salget av Bet24 samsvarer med vårt fokus på vår kjernevirksomhet; kringkasting. Vi har utviklet og utvidet vår online gambling- og spillbusiness de siste syv årene i takt med at konkurransen i bransjen har økt. Unibet er en av de største og mest etablerte aktørene i det europeiske markedet og kan tilby en attraktiv plattform for kundene til Bet24 og for den videre utviklingen av selskapet, sier administrerende direktør i MTG, Hans Holger Albrecht i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere