NA24.no

Foto: Paulo Duarte (AP)

United aksepterer rekordbud

Sist oppdatert:
Nå kan Cristiano Ronaldo forhandle med Real Madrid.

Etter måneder med rykter, skjer det endelig noe konkret rundt en mulig overgang til Real Madrid for Cristiano Ronaldo (24).

Torsdag bekrefter nemlig Manchester United at de har mottatt et bud på utrolige 80 millioner pund, tilsvarende drøyt 800 millioner kroner. Blir overgangen gjennomført, blir Ronaldo verdens dyreste fotballspiller.

- På spørsmål fra Cristiano, som igjen har uttrykt et ønske om å dra, og etter diskusjoner med spillerens representanter, har United latt Real Madrid tillatelse til å snakke med spilleren, opplyser United i en pressemelding.

Real kjøpefest
- Vi venter en avklaring rundt 30. juni. Utover det vil ikke kommentere saken før det eventuelt skjer noe, skriver de i pressemeldingen.

Real Madrid har akkurat lagt bak seg en skuffende sesong, der de aldri var i nærheten av å true suverene Barcelona i den spanske serien. Nå tar den nyvalgte klubbpresidenten Florentino Perez virkelig grep.

Tirsdag kjøpte de verdens beste fotballspiller i 2007, brasilianske Kaka, for rundt 600 millioner kroner fra AC Milan.

Verdens beste
Nå kan altså verdens beste fotballspiller i 2008 være på vei. Og som om ikke det er nok skal David Villa være på vei fra Valencia for knapt 350 millioner kroner.

Cristiano Ronaldo kom til Manchester United i 2003, og har i aller høyeste grad levd opp til forventningene med 84 mål på 196 kamper - mange av dem av den spektakulære sorten.

Med Ronaldo på laget har United vunnet tre ligagull. I fjor var portugiseren den store spilleren da laget også gikk til topps i Champions League.

Underveis har det imidlertid vært gnisninger mellom Ronaldo og manager Alex Ferguson, ikke minst etter at Sky Sports for et år siden skrev at spilleren var interessert i en overgang til Real Madrid.

Nå ser det altså ut til at United tar pengene og lar Ronaldo gå.

(Reuters/Nettavisen)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere