NA24.no

Uønsket SMS fra Living

Forbrukerombud Gry Nergård og brevet til Living AS.
Forbrukerombud Gry Nergård og brevet til Living AS. Foto: Montasje
Forbrukerrådet har bedt Living stanse sms-markedsføringen umiddelbart.

Forbrukerombudet har de siste ukene fått mange henvendelser fra forbrukere som har mottatt uønskede reklame-SMS'er fra Living. Tirsdag forrige uke sendte møbelkjeden ut enda en SMS.

Følgende melding gikk ut:

“24 mars inviterer vi alle venner og tidligere kunder til en Happy Day hos LIVING. Kjøp denne dagen og få et gavekort på 25 % av verdien du handler for! Velkommen! Ønsker du ikke reklame fra oss, send sms ?stopp living? Til 2007, eller gå inn på www.living.no/sms”

Forbrukerombudet har bedt Living stanse sms-markedsføringen umiddelbart. Living har gitt tilbakemelding om at de stanser utsendelsen av ytterligere SMS-reklame før de har undersøkt saken nærmere.

Forbrukerombudet har tidligere bedt Living om å dokumentere at de to reklame-SMS'ene er blitt sendt ut til personer som har samtykket til å motta reklame eller som Living har et eksisterende kundeforhold til og som har fått beskjed om at telefonnummeret deres vil kunne brukes ved utsending av markedsføring.

Kan ikke selskapet dokumentere dette, har de handlet i strid med markedsføringsloven § 15.

Les Forbrukerombudets siste brev til Living her.

- Dersom Living ikke har hatt lovlig grunnlag for utsendelsene, kan de bli ilagt overtredelsesgebyr, sier forbrukerombud Gry Nergård.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere