NA24.no

USA krever brite utlevert

Sist oppdatert:
En britisk mann er mistenkt for å ha drept sin kone og deres ni måneder gamle barn i USA.

Amerikansk politi mistenkter at Neil Entwistle (27) skjøt kona i hodet, før han rettet våpenet mot deres ni måneder gamle datter. Udåden skjedde natt til 19. januar i Massachusetts.

Etter at han skal ha tatt livet av sine to nærmeste reiste han stille og rolig hjem til foreldrene i England.

Det er en uforståelig historie som er i ferd med å finne sin løsning. Paret Neil og Rachel Entwistle, begge 27 år gamle, giftet seg under lykkelige omstendigheter. Snart etter fikk de datteren Lillian. Neil drev det som på utsiden så ut som en svært vellykket internett-bedrift. Nå er han siktet for drapet på kone og barn.

Ifølge de amerikanske politietterforskerne var bedriften, og det flotte luksushuset paret bodde i, tungt heftet med lån. Det kan være et av motivene for at Neil skal ha tatt livet av mor og barn. Denne uken knyttet politiet Entwistle til våpenet som ble brukt i drapene.

Torsdag ble han pågrepet på undergrunnsbanen i London. Han overga seg uten protester. Nå kreves han utlevert av amerikanske myndigheter for å stå til rette for sin rolle i drapene.

Det kan ta opp mot ni måneder før Neil Entwistle blir utlevert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere