NA24.no

Usikker børs i USA

Pilene peker i begge retninger på Wall Street.

Aksjemarkedet i USA er avventende i forkant av børsåpningen på Wall Street.

NA24 - din næringslivsavis

Futurene peker i begge retninger. Dow Jones Indicative er opp 0,20 prosent og får følge med Nasdaq-futuren som stiger 0,14 prosent. S&P 500-futuren faller 0,04 prosent.

General Motors har blitt oppgradert til kjøp av meglerhuset Goldman Sachs. Den tidligere anbefalingen var nøytral og kaller oppgraderingen en taktisk vurdering. Blant annet venter meglerhuset at aksjene vil stige etter hvert som de nærmer seg enighet med fagforeningene og at nedsiden er begrenset.

Bank of America har jekket opp anbefalingen av oljegiganten Chevron. Meglerhuset er ute med en kjøpsanbefaling, noe som er en oppdatering fra den nøytrale anbefalingen. I en fersk analyse er det spesielt Chevrons dypvannsstrategi som blir vist mye oppmerksomhet.

Markedet er ellers avventende i forkant av ettermiddagens boligtall fra USA. En rapport vil vise salgsutviklingen for eksisterende boliger i mai. Det er ventet at oversikten vil vise at 5,99 millioner eksisterende boliger ble solgt i mai basert på en årlig oppskalering av tallene.

Oljeprisen har beveget seg noe tilbake. På råvarebørsen i New York omsettes frontkontraktene på WTI-oljen for 68,13 dollar fatet. Streiken i Nigeria har blitt avsluttet etter at myndighetene har gått med på å fryse bensin- og dieselprisene de neste 12 månedene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere