Usikkert på Wall Street

Aksjene i USA ligger an til å få en blandet åpning.

Aksjefuturene i USA reagerte først positivt på makrotallene fra de amerikanske myndighetene, men faller noe tilbake igjen.

NA24 - din næringslivsavis

Futuren til Dow Jones-indeksen er ned 0,04 prosent, mens S&P 500-futuren er uforandret. Nasdaq-futuren stiger 0,41 prosent.

I går tynget demokratenes valgseier i kongressen og senatet Wall Street og seieren legger fortsatt en demper på stemningen.

Handelsunderskuddet skrumpet inn i september etter å ha vært på det høyeste nivået på lang tid måneden i forveien. I september var handelslekkasjen på 64,3 milliarder dollar, mens økonomene hadde ventet et underskudd på 66 milliarder dollar.

Markedet ble også oppmuntret av at importprisene falt med 2 prosent i oktober. Dette var også et større fall enn det markedet hadde ventet. Ifølge en oversikt fra Bloomberg News ventet økonomene at importprisene ville falle med 0,9 prosent i oktober.

Det møtte opp 308.000 førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd i forrige uke. Det var ventet at det ville møte opp 315.000 førstegangssøkende til stønad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.