NA24.no

Utbytte fra Prosafe

Foto: Prosafe (© Prosafe)
Sist oppdatert:
Betaler tilbake til aksjonærene.

Prosafe fikk et resultat før skatt på 51,4 millioner dollar i andre kvartal. Det er klart etter at selskapet har lagt frem sin kvartalsrapport. I tilsvarende kvartal året før fikk de et resultat på 48,7 millioner dollar før skatt.

NA24 - din næringslivsavis

Driftsresultatet ble på 46,8 millioner dollar og det er en nedgang fra 63,4 millioner dollar i andre kvartal i 2008. Før avskrivninger havnet driftsresultatet (EBITDA) på 59,7 millioner dollar og det er en svekkelse fra 75,3 millioner dollar i andre kvartal 2008.

Analytikerne ventet ifølge estimater innhentet av SME Direkt på vegne av TDN Finans at resultat før skatt ville lande på 39 millioner dollar, og at driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) ville bli på 53 millioner dollar.

Prosafe klarer ikke innfri forventningene når det gjelder det ordinære driftsresultatet på 50 millioner dollar. De kom også noe under på driftsinntektene. I løpet av andre kvartal hadde riggselskapet 85,9 millioner dollar. Det er en nedgang fra 125,9 millioner dollar og under forventningene på 101 millioner dollar.

Styret foreslår at det betales et utbytte på 0,35 kroner per aksje.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere