NA24.no

Utbytte og lønn gir norske komikere millioninntekter


Ikke alt er som det skal internt i selskapet Panface, skal vi tro Atle Antonsen. Men økonomisk går det så det griner.
Ikke alt er som det skal internt i selskapet Panface, skal vi tro Atle Antonsen. Men økonomisk går det så det griner. Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Gode tider for norske komikere som kan le hele veien til banken.

Flere norske komikere har inntekter milevis over folk flest. En gjennomgang foretatt av Finansavisen viser at kombinasjonen lønn og utbytte fra eget selskap gir millioninntekter for flere av dem.

Øverst på Finansavisens liste troner Sigrid Bonde Tusvik, men en samlet inntekt på 2,3 millioner kroner i 2014. Av dette var 1,5 millioenr utbytte fra eget selskap.

Atle Antonsen håvet på samme måte inn 1,4 millioner kroner, Linn Skåber 1,2 millioner og Marti Voldsæter 1,2 millioner kroner.

Atle Antonsens selskap Panface økte omsetningen i 2014 med hele 40 prosent i forhold til 2013. Antonsen, som både er oppført som eneste ansatt, daglig leder og styrelder i Panface, er imidlertid ikke helt fornøyd.

- Det er fortsatt og allikevel en gjensidig mistillit mellom ledelsen og den ansatte i as-et som det skal mer enn et par lykketreff til for å eliminere, forteller Antonsen til Finansavisen.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere