NA24.no

Utgiftene øker for Neas

Eiendomsforvaltningsselskapet åpner regnskapsbøkene.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Neas hadde driftsinntekter i årets tredje kvartal på 81,7 millioner kroner noe som er en oppgang på 18 prosent. I samme periode i fjor var driftsinntektene på 69,3 millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Neas driftsresultat endte på 1,3 millioner kroner i årets tredje kvartal. Dette er en halvering fra de 2,6 millionene som selskapet leverte i fjorårets tredje kvartal.

Selskapets resultat før skatt er på 1,3 millioner kroner, mens det her var på 2,1 millioner kroner i samme periode i fjor.

Selskapets totale driftskostnader endte på 78,3 millioner kroner sammenlignet med 64,4 millioner kroner i samme periode i fjor og 72,7 millioner kroner i årets andre kvartal. Neas har nå 321 ansatte etter at 16 nye har blitt ansatt i løpet av tredje kvartal.

De totale eiendelene var ved utgangen av kvartalet på 266 millioner kroner mot 159,8 millioner kroner per 30. september 2006.

Selskapet skriver at kostnadsøkningen kommer som en følge av generell kapasitetsøkning i organisasjonen gjennom en økning i antall ansatte via oppkjøpet av A3 Service. Økningen er også relatert i forbindelse med oppstarten av nye kontrakter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere