NA24.no

Utsetter Anne-Kat. på ubestemt tid

Foto: NTB Scanpix
Sist oppdatert:
- Slo dessverre ikke godt nok an.

Anne-Kat. Hærland har seertallmessig vært en fiasko for TVNorge.

Kanalen signerte i 2012 en treårskontrakt med programlederen. Mye tyder på at hun ikke kommer tilbake på skjermen med det første.

Humordronningen er ikke en del av vårlanseringen til TVNorge denne uken, bekrefter TVNorge overfor Nettavisen NA24.

Jakter på nye ideer

- Vi samarbeider for å finne ideer som kan passe hennes format, men vi kommer ikke til å se Anne-Kat. på TVNorge til våren, sier påtroppende kommunikasjonsdirektør i TVNorge og SBS Discovery, Espen Skoland til Nettavisen NA24.

Skoland understreker at Anne-Kat. Hærland fortsatt en del av humorstallen i TVNorge.

- «Anne-Kat» representerte noe nytt og frisk i den norske programfloraen, nemlig et skarpt, dagsaktuelt talkshow, men det slo dessverre ikke godt nok an i vår målgruppe. Sånn er det i denne bransjen. Man blir ikke klok uten å ta noen sjanser, fortsetter han.

Venter spent på fortsettelsen

Morten Wiberg har ikke vært nådig i valg av ord etter at de dårlige seertallene ble kjent. TV-eksperten er glad for at kanalen nå går i tenkeboksen.

- Det er bra at TVNorge tar konsekvensen av de dårlige seertallene. Nå kan vi bare vente i spenning på fortsettelsen, sier han til Nettavisen NA24.

TV-eksperten forstår godt at kanalen ikke velger å fortsette med talkshowet i sin nåværende form.

- Jeg er sikker på at hun har mer å bidra med i en annen sammenheng. Der er vel nesten en selvfølge ettersom TVNorge har skrevet en lengre kontrakt med henne, sier Wiberg.

På det laveste hadde «Anne-Kat» 69.000 seere. Til sammenligning hadde premieren på programmet 193.000 seere.

Les mer: Total fiasko for Anne-Kat.

Det ukeaktuelle showet ble sendt fra Riksscenen i Oslo. Med på laget som reportere var blant annet med humoristen Espen Beranek Holm, tidligere Rød Ungdom-leder Mímir Kristjansson og Yousef Hadaoui, kjent som stuntreporter i Harald Eia og Bård Tufte Johansens, «Storbynatt».

Anne-Kat. Hærland har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Har du nyhetstips? Tips tommy.brakstad@nettavisen.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere