Gå til sidens hovedinnhold

Utvider for 10 mill.

Medema-gruppen har forlenget avtalen med TeleComputing.

Ifølge en børsmelding fra TeleComputing har Medema-gruppen forlenget samarbeidet med TeleComputing. Avtalen omfatter leveranse av «IT on demand» tjenester til selskapets ansatte i Norge, Sverige og Danmark og strekker seg over fire nye år. Verdien på avtalen er på drøyt ti millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Medema er en ledende nordisk tilbyder av hjelpemidler og utstyr til barn, voksne og institusjoner.

- Vi har et kontinuerlig behov for fleksible og kostnadseffektive IT-løsninger for våre ansatte. Samtidig er det viktig at vi på forhånd vet hvor mye vi bruker på IT, enten det måles på den enkelte bruker, virksomhet eller konsernet som helhet. IT on demand gir oss denne fleksibiliteten og forutsigbarheten. Vi har benyttet slike løsninger siden vi ble kunde i TeleComputing i 2002 og våre erfaringer med dette ble også avgjørende da vi valgte å fornye vår avtale med selskapet, sier Gunnar Høie, økonomidirektør i Medema.

- Interessen for våre `IT on demand` tjenester har vært spesielt stor hos virksomheter som opererer i flere nordiske land. Mange av våre bedriftskunder i dette segmentet kan dokumentere fordelene med å ta i bruk slike funksjonsleveranser. Vi er stolte og glade for at Medema har gitt oss fornyet tillit og ser frem til et fortsatt godt samarbeid i tiden fremover, sier André P. Løvestam, konsernsjef i TeleComputing.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre