Utvider norsk kartløsning

Etter god respons fra brukerne utvider man nå med en oversikt over campingplasser, familieparker, fiskeplasser og golfbaner, og om ikke lenge også oversikt over turstier og skisteder

Etter god respons fra brukerne utvider man nå med en oversikt over campingplasser, familieparker, fiskeplasser og golfbaner, og om ikke lenge også oversikt over turstier og skisteder Foto: (Skjermdump)

Se hvor du kan campe i sommer.

Det startet med en kartløsning over alle festivalene i Norge som NA24 Propaganda har skrevet om tidligere. Etter god respons fra brukerne utvider man nå med en oversikt over campingplasser, familieparker, fiskeplasser og golfbaner, og om ikke lenge også oversikt over turstier og skisteder,melder Zpin media i en pressemelding

- Nyttepunkt.no ble til som en følge av et personlig ønske om å lage en visuelt god oversikt over festivaler, som en forbedring til listene som fantes på diverse nettsteder, sier utvikler og daglig leder Thomas Stavang Pedersen i Zpin Media.

Les også:Lanserer festivaltjeneste

- Responsen på oversikten var veldig bra, og det ble fort klart at tjenesten vil ha betydelig høyere verdi for brukerne dersom den inneholdt flere kategorier. Fortløpende er det derfor lagt til campingplasser, familieparker og fiskeplasser. Fremover vil dette utvides med blant annet golfbaner, turstier og skisteder.

Brukerne av tjenesten er flinke til å si ifra dersom det er feil informasjon i løsningen,melder de.

- Vi har tilrettelagt for at brukerne svært enkelt kan melde inn korreksjoner til oss direkte fra løsningen, og dette fungerer veldig bra,står det i meldingen.

Fra et selskapsmessig perspektiv ønsker vi til enhver tid at folk skal tenkte kreativt når det gjelder bruk av kartløsninger på web'en. Veldig mye informasjon som pr. idag er listet ut i tabeller/lister ville gjort seg mye bedre i en kartløsning. Zpin Media er i den sammenheng en bedrift som har spesialisert seg nettopp på dette, og er en selvskreven partner i slike prosjekter,avslutter meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag