NA24.no

Utvider Vipps med tre nye tjenester


NYE LØSNINGER: DNBs Vipps ble oppgradert denne uken, som en del av at det skal tilbys tre nye Vipps-tjenester. 
NYE LØSNINGER: DNBs Vipps ble oppgradert denne uken, som en del av at det skal tilbys tre nye Vipps-tjenester.  Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
DNB-tjenesten Vipps oppgraderes i disse dager.

Tidligere denne uken opplevde Vipps-kunder problemer med mobilappen på grunn av en stor oppgradering.

Etter arbeidet måtte kundene godkjenne nye kundevilkår. I disse dukket det opp tre nye tjenester som Vipps foreløpig ikke har offentliggjort, skriver Dagens Næringsliv.

Utviklingssjef i Vipps, Thang Manh Tran.

Les også: Problemer med Vipps: - Vi er veldig lei oss

En av de nye tjenestene er straksbetaling, som innebærer at man kan overføre penger med øyeblikkelig virkning, direkte fra konto til konto, uten å måtte registrere et betalingskort. 

Denne tjenesten skal ifølge utviklingssjef i Vipps, Thang Manh Tran, være på plass i løpet av januar.

Forutsetningen for straksbetalingen er at brukerens bank har åpnet for det i sine systemer.

Les også: Neste år kommer Vipps med egen barne-app

Den andre nye tjenesten er innloggingsløsningen «Logg inn med Vipps». Løsningen er en knapp som nettsteder med innlogging kan tilby sine brukere når de skal identifisere seg.

- De fleste har 15 til 17 passord de må huske i dag. Med «Logg inn med Vipps» trenger du bare å huske mobilnummeret ditt, og så tar Vipps-appen seg av identifiseringen av brukeren, sier Tran til DN.

Den tredje løsningen kalles hurtigkasse, og skal tilbys i nettbutikker, slik at kunder kan velge å betale varer med Vipps. Tjenesten starter først som et pilotprosjekt i Elkjøps nettbutikk.

I august ble det kjent at en avtale mellom DNB og Nets ville gjøre at Vipps-penger kommer direkte inn på konto, uansett hvilken bank i Vipps-samarbeidet du har.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere