NA24.no

Våghalsens voldsoffer slår tilbake

Det mest verdifulle beinet våghalsen Evel Knievel knuste var ikke hans eget.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Det amerikanske 70-tallsikonet Evel Knievel (69) døde fredag. Men etter stuntmannen og motorsyklistens død har det kommet et krav som bør ha potensial til å spise opp hele arven hans.

NA24 - din næringslivsavis

Det viser seg nemlig at pr-mannen Shelly Saltman nå krever svimlende 100 millioner dollar, om lag 550 millioner kroner, i erstatning for gamle smerter, ifølge Associated Press.

Besøk med balltre
Saltman skrev nemlig boken «Evel Knievel on Tour» som showmannen slettes ikke satte pris på. Stuntmannen følte at han ble uthengt som både alkoholiker, pillemisbruker, antisemittisk og som en umoralsk person.

Dermed tok Knievel kontakt med Saltman i garasjen tilhørende 20th Century Fox med et balltre i hånden.

Da Knievel begynte å svinge balltreet forsvarte Saltman seg med hånden, noe som resulterte i at forfatteren måtte tilbringe en tid på sykehus med armen i fatle.

- Fortjener pengene
For den gjerningen ble Knievel i sin tid dømt til seks måneder fengsel og til å betale 12,75 millioner dollar i oppreisning, noe han ikke var interessert i å betale når han var i live. Regningen har nå økt til svimlende 100 millioner dollar.

- Vi går for fullt etter hans formue. Det han forsøkte å gjøre med meg og hvordan han skadet min familie, jeg fortjener det, sier Saltman, ifølge Associated Press.

Det er uvisst hvorvidt formuen etter Knievel i det hele tatt er så stor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere