NA24.no

Foto: Berit Roald (SCANPIX)

Valebrokk tar over etter Vadseth

Sist oppdatert:
Per Valebrokk forlater Varden og blir sjefredaktør for E24.

Per Valebrokk er ansatt som ny ansvarlig redaktør og adm.dir. for næringslivsnettstedet E24. Han erstatter Hans-Christian Vadseth, som tidligere i høst ble ansatt som ny sjefredaktør i Fædrelandsvennen.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Oslo-Skien-Oslo
Per Valebrokk har siden januar i år vært ansvarlig redaktør i Varden i Skien. Hit kom han fra jobben som nyhetssjef i E24.

- Per var en av nøkkelpersonene i etableringsfasen av E24. Nå har han i tillegg fått nesten ett års redaktøropplæring i Varden, og er topp kvalifisert til å overta etter Hans-Christian Vadseth, sier Hans Erik Matre, sjefredaktør i Aftenposten og styreleder i E24 i en pressemelding.

- Min baby
Valebrokk sier til Varden at han går tilbake til sin «baby».

- Dette er på mange måter min baby. Da jeg fikk tilbud om foreldreretten, klarte jeg ikke svare nei, sier Valebrokk til Varden.

Valebrokk har tidligere arbeidet seks år som journalist i VG, to år som finansjournalist/vaktsjef i TDN Finans og ett år som aksjemegler/aksjeanalytiker hos Pinemont Securities i London. Han har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI, Heroit-Watt University i Edinburgh og London Stock Exchange.

Har du et medietips, ta kontakt med NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere