NA24.no

Vålerenga med ny direktør

Foto: Inge Berge (NA24)
Sist oppdatert:
Tidligere salgsdirektør blir ny kommersiell direktør.

Søren Eriksen blir ny kommersiell direktør i Vålerenga. Eriksen har i flere år vært en markant skikkelse i det norske internettmiljøet, og har ledet Nettavisens og tidligere TV2 Interaktivs salgsavdelinger.

Etter å ha jobbet en stund som innleid konsulent, er nå Eriksens ansatt som kommersiell direktør på permanent basis hos Oslo-klubben.

- Det er klart at når man får jobbe med noe som ligger hjertet så nært, så må man bare hoppe på, sier Eriksen til NA24 Propaganda.

Får fullt ansvar
Eriksen vil få fullt kommersielt ansvar i Vålerenga. Her vil han lede salgs- og markedsaktivitetene, sponsordelen og aktivitetene i forbindelse med kamper.

Spesielt sponsordelen har vært en viktig del for VIF i flere år. Her vil Eriksen jobbe tett med markedsdirektør Rune Hansen.

- Vi har ambisjoner om å slå de oppe i Trondheim på salgssiden. Så hadde det vært en fordel at vi vinner noen slag på banen også, sier Eriksen humoristisk.

Fokus på inntjening
Ansettelsen av Søren Eriksen er et ledd i administrerende direktør Pål Breens fokus på inntjening og kostnader for 2010. Han bekrefter at det er balanse i regnskapene som er hovedfokus.

- For å få til dette må vi både gasse og bremse. Da er det viktig at vi knytter til oss de beste ressurspersoner innenfor alle områder, sier Breen til NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere