NA24.no

Varsler USA ned

Datagiganten Dell varsler at de ikke klarer å møte forventningene i markedet. Det tynger USA-indeksene i dag. Følg utviklingen her

Microsoft og Google overrasket markedet positivt med kvartalsrapportene i går, men i dag varslet Dell at de ikke vil klare å innfri forventningene til markedet.

NA24 - din næringslivsavis

En forverret situasjonen i Libanon får markedet igjen til å reagere noe ned. Israelske styrker skal ifølge rapporter være klare til å rykke inn i Libanon, og det vil være fare for at situasjonen kan eskalere til nabolandene.

Teknologitunge Nasdaq-indeksen faller 0,98 prosent til 2.020 poeng. Mens Dow Jones faller 0,37 prosent til 10.889 poeng.

Den bredere S&P500-indeksen er ned 0,46 prosent til 1.243 poeng.

Noen av de toneangivende teknologiselskapene har det siste døgnet leverte resultat for andre kvartal.

Microsoft klarte ikke helt å innfri forventningene og hadde en noe svakere vekst enn hva tilfellet var i samme periode i fjor. Likevel fikk aksjen et løft i den utvidede handelen etter at de sa at de er villige til å bruke 40 milliarder dollar i tilbakekjøp.

Microsoft-aksjen stiger 4,60 prosent til 23,90 dollar.

Advanced Micro Devices la frem et resultat på 18 cents per aksje for kvartalet, mens det i følge Thomson Financial var ventet et resultat på 22 cents per aksje. AMD-aksjen faller hele 11,82 prosent til 19,09 dollar.

Google rapporterte et resultat for andre kvartal på 2,33 dollar, mens analytikerne hadde ventet seg et resultat på 2,22 dollar.

Dell tynger etter at de kom med et resultatvarsel. PC-produsenten sier at de ikke vil klare å nå forventningene i markedet. Aksjen faller 12,85 prosent til 19,26 dollar.

Resultatvarselet til Dell drar også med seg Dow Jones-komponenten Hewlett-Packard, som faller 4,97 prosent til 30,22 dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere