NA24.no

Vaskeladdens slott kan bli ditt

Sist oppdatert:
En av Norges mest omtalte boliger ligger nå ute for salg. Se alle bildene her.

Meglerne tror Svein Erik Bakkes tidligere praktvilla vil bli solgt raskt.

- Interessen har vært stor etter at vi la ut eiendommen for salg i helgen. Med dagens situasjon og interessen som er for disse type eiendommer, tror vi at vi skal få til et salg rimelig raskt, forteller megler Christian L. Mathiesen til Nettavisen.

Se alle bildene nederst i saken.

Eiendommen som Mathiesen snakker om er selvfølgelig regjeringens villa i Schiøtts vei på Bygdøy, bedre kjent som «Bakke-villaen» etter at Svein Erik Bakke solgte til staten. Bakke, som bygde sin formue som vaske-konge, solgte villaen for 30 millioner kroner, men det var med strandlinje, nå må de nye eierne regne med badegjester i bakgården.

- Vi selger mye i denne prisklassen, og har stor tro på at vi oppnår en god pris med utgangspunktet i taksten på 20 millioner. Interessen har vært stor og vi har fått mange henvendelser fra seriøst interesserte. Jeg har stor tro på et salg i nær fremtid, understreker han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere