NA24.no

(Scanpix)

Veidekke bygger i Ibsenby

Sist oppdatert:
Entreprenørkonsernet har vunnet en større kontrakt i Skien.

Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg AS har inngått kontrakt med Sektor EiendomsUtvikling om bygging av Herkules Storhandelssenter i Skien.

NA24 - din næringslivsavis

Kontraktssummen er på 95 millioner kroner før moms.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Prosjektet er en totalentreprise og består av riving, renovering og nybygg av i underkant av 15.000 kvadratmeter. Norske Stålbygg AS har selv tegnet og utviklet prosjektet gjennom nesten tre år i tett samarbeid med kunden.

- Dette viser tydelig den merverdi som ligger i å samarbeide med en kunnskapsrik og langsiktig entreprenør som oss. I disse tider er det dessuten svært hyggelig å oppleve at man er attraktiv, samtidig som prosjektet sikrer både omsetning og sysselsetting ut 2010, sier daglig leder Hans Gunnar Dokken i Norske Stålbygg AS

Sektor EiendomsUtvikling AS har utviklet Herkules-området gjennom flere år, og storhandelssenteret på 15.000 kvadratmeter kommer i tillegg til eksisterende arealer på 40.000 kvadratmeter. Arbeidet er påbegynt og skal ferdigstilles til julehandelen i 2010.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere