NA24.no

Veldedighet gir Kalvø-overgang

Are Kalvø dukker opp på TV3 og P4, som styremedlem i Redd Barna.

Med røde neser, humor og kjendiser skal Redd Barna og medieselskapet MTG, med TV3 og P4 i spissen,gjøre det britiske konseptet Red Nose Day på norsk, og røde neser kommer til å prege MTGs kanaler i en lengre periode, skriver MTG i en melding.

NA24 Propaganda – Norges største medienettsted

Redd Barna og MTG, med TV3 og P4 i spissen, skal sammen ta den internasjonale Red Nose Day til Norge, og røde neser kommer til å prege MTGs kanaler i høst. Gjennom en kjendisspekket gallaaften basert på humor og underholdning vil vi skape bevissthet rundt barns rettigheter og få folk til å bidra med midler til Redd Barnas arbeid.

Are Kalvø er styremedlem i Redd Barna og en av de sentrale personene i dette prosjektet. Han mener konseptet er en usedvanlig god måte å bruke humor på og samtidig en annen måte å tenke gode saker på.

-Dette konseptet tiltaler meg fordi det er lett og lekent. Vi skal ta opp seriøse temaer med humor som virkemiddel, og på denne måten få folks oppmerksomhet og ikke minst penger, sier Kalvø.

Han var inntil nylig sentral i humorprogrammet «Hallo i uken» på NRK P2, men dukker nå altså opp hos en konkurrerende mediebedrift.

Red Nose Day er en årlig tv-begivenhet i en lang rekke land, og konseptet kommer opprinnelig fra Storbritannia og stiftelsen Comic Relief. Komikeren Richard Curtis startet i 1985 kampanjen som gjennom årene har samlet inn enorme pengebeløp til gode formål, med humor som virkemiddel. De røde klovnenesene er symbolet for innsamlingen som leder opp til en storslått tv-galla, hvor fokuset er på den gode saken og pengeinnsamlingen.

Trygve Rønningen, programdirektør MTG Norge, sier at MTG gjennom en omfattende kampanje skal bidra med alt av krefter og kanaler for å støtte Redd Barnas viktige arbeid.

-Humor og underholdning er det vi kan best her i MTG, og vi syns det er fenomenalt å kunne bruke underholdning til å sette fokus på de viktige sakene og formålene som Redd Barna jobber for, sier Rønningen.

Har du et medietips – kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere