*Nettavisen* Økonomi.

Velger EDB ErgoGroup i fire nye år

Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)

Landkreditt Bank har inngått avtale med EDB ErgoGroup om leveranse av bankløsninger og IT-drift.

Landkreditt Bank har inngått avtale med EDB ErgoGroup om leveranse av bankløsninger og IT-drift. Avtalen strekker seg over fire år med mulighet til forlengelse i ytterligere to år. Samlet verdi av avtalen er om lag 110 millioner kroner, melder selskapene i en melding.

- Vi er glade for tilliten Landkreditt Bank viser oss gjennom fornyelsen av denne avtalen. Vi har allerede et utstrakt samarbeid innen en rekke løsningsområder som vi nå skal bygge videre på. Avtalen vil danne et godt grunnlag for å videreutvikle løsninger som vil komme bankens kunder og ansatte til gode, sier Wiljar Nesse, konserndirektør Financial Services i EDB ErgoGroup.

- Det har vært viktig for oss å få på plass en langsiktig avtale der vi legger til rette for fornyelse av våre elektroniske kanaler. Gjennom avtalen med EDB ErgoGroup kan vi nå i enda større grad tilby våre kunder tilgang til banktjenester der de er, blant annet gjennom et utvidet mobiltilbud, sier Ingunn Granaasen, direktør Marked og Forretningsstøtte i Landkreditt Bank.

Om avtalen
Avtalen innebærer at EDB ErgoGroup viderefører leveranser av løsninger og driftstjenester til Landkreditt Bank. I tillegg til eksisterende leveranser skal Landkreditt Bank ta i bruk nye selvbetjenings- og bankkontorløsninger fra EDB ErgoGroup. Det innebærer blant annet at man kan bli kunde av Landkreditt Bank ved hjelp av BankID utstedt av en annen bank. I tillegg vil bankens kunder få tilgang til SMS- og mobilløsninger, inkludert applikasjoner (apper) for iPhone og Android. Bankens ansatte vil også få en forbedret utgave av kundebehandlingssystemet Salg og Kundeservice.

Avtalen løper ut 2014 med opsjon på ytterligere to år. Verdien på avtalen frem til 31.12.2014 er om lag 110 millioner kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.