Velkommen til nyhetskrigen

Tirsdag starter den tunge krigen om næringslivsnyhetene. Her er vår kontrakt med leserne.

NA24 har på kort tid blitt et av de største nettstedene for nyheter på nett. Før påske hadde vi 327.000 unike brukere, og dermed ser det ut til at brukerne liker vår miks av nyheter innen børs/finans, media/reklame og generelle næringslivsnyheter.

Vi kan love deg mer. I påsken har vi lagt planer for ytterligere lanseringer av nye tjenester fremover. Disse vil komme suksessivt de kommende månedene, og vil bli annonsert i god tid slik at dere får kjennskap til disse.

Ut over dette har NA24 store ambisjoner med å lage gode artikler. Vi skal avsløre saker i næringslivet, men også trekke frem de som lykkes. Menn og kvinner som har tjent penger, og måten de har gjort det på, er ting vi ønsker å skrive om.

Vi har tro på det som foregår i det norske næringslivet, og har fokus på dette. Derfor har vi journalister i alle de største regionene i Norge gjennom samarbeidet med Adresseavisen, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen. Med disse på plass, blir NA24 hele Norges næringslivsavis.

Også internasjonale nyheter er viktig. Dette følges 24 timer i døgnet av våre journalister. I den amerikanske oljehovedstaden, Houston, har vi Are Slettan. Han vil skrive om nyheter fra det norske og amerikanske markedet. Slettan vil også skrive kommentarer for NA24.

NA24 har også knyttet til seg flere internasjonale frilans-journalister, som kan dekke internasjonale saker. Til sammen er vår redaksjonelle stab på 19 personer. Aldri tidligere har det vært satset så tungt på næringslivsnyheter på nett i Norge.

Vi er allikevel avhengig av brukerne våre for å lage en god nettavis. Send oss tips eller ring oss. Jeg kan nås på inge.berge@imarkedet.no eller på 93268836.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.