NA24.no

Venstre er et sosialistisk parti

Sist oppdatert:
Lars Sponheim farer med narrestreker, skriver Carsten O. Five.

Hvis du ønsker en ny regjering, må du ikke stemme Venstre. Lars Sponheim sier han ønsker et regjeringsskifte, men det er bare narrestreker. Sponheim vil ikke samarbeide med de to største borgerlige partiene. Han vil heller ha Jens Stoltenberg tilbake, fremfor en regjering med Høyre og Fremskrittspartiet.

Lars Sponheim har drevet dobbeltkommunikasjon i hele valgkampen. Han sier han ønsker et regjeringsskifte. Men han kan egentlig ikke forklare hvilken regjering han skal skifte til.

Det virker som han er politisk blind på det venstre øyet og ikke er i stand til å se at det finnes to større borgerlige partier enn Venstre, som han er nødt til å samarbeide med. Det virker som Sponheim tror at Venstre er det store partiet på borgerlig side, som kan velge og vrake politiske ektefeller som Venstre selv utpeker.

Hvordan kan man bruke en slik politiker i en regjering, som ikke en gang er i stand til å telle.

Alle som lurer på om de skal stemme Venstre, bør forstå at en stemme til Venstre er en stemme til Arbeiderpartiet. Å stemme på Lars er som å stemme på Jens. Derfor er Venstre egentlig et sosialistisk parti.

Har du meninger om denne saken? Interessert i hva andre mener? Følg debatten hos Kommentar.no

Carsten O. Five er skribent og utdannet cand.polit. Han er en av redaktørene til nettstedet Kommentar.no og var med på å etablere økonomitidsskriftet Dine Penger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere