NA24.no

Venter nedgang i USA

Etter fem dager med oppgang indikeres det at de amerikanske børsene vil åpne svakere.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

I går tok Wall Street fem på rad og Dow Jones endte på det høyeste nivået på fem uker, siden det kraftige børsfallet ved overgangen fra februar til mars. Det er ventet at dagens sesjon som er i forkant av en tre dager lang pause vil forløpe rolig og uten det store volumet.

NA24 - din næringslivsavis

S&P 500 futuren faller med1,3 poeng til 1.447,20 poeng og Nasdaq 100 futuren minsker med 1,25 poeng til 1.818,00 poeng. Dow industrial futuren detter med 10 poeng.

Gårsdagens marked var preget av en kraftig svingende oljepris og et par lunkne markotall.

Oljeprisen var voldsomt volatil grunnet forskjellige nyheter onsdag. I dag faller prisen på frontkontrakten på nordsjøoljen tilbake med 0,79 prosent til 67,86 dollar fatet. Ettersom de 15 britiske soldatene har returnert fra fangenskapet i Iran tyder ting på at dette senker oljen.

Det er knyttet seg forventninger til om Bank of England vil heve renten til 5,5 prosent, og tallknuserne er uenige om så vil skje. Den britiske sentralbanken vil senere i dag komme med en annonsering om dette. I dag kommer blant annet de ukentlige arbeidsløshetstallene.

Ordreinngangen for industrien steg med 1,0 prosent i februar, trukket opp av ordrer for sivile fly. Ifølge Marketwatch ventet analytikerne i snitt en vekst på 1,9 prosent. Utenom transportsektoren falt ordreinngangen med 0,4 prosent.

Bedriftsindeksen ISMs segment for tjenestesektoren viste en verdi på 52,4 prosent i mars, ned fra 54,3 i februar, og under markedets snittforventning på 55. Et tall over 50 indikerer at bedriftene opplever ekspansjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere