NA24.no

Venter på Hagens bud

Styret i Komplett har hyret inn First Securities.

Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica Invest får ikke med seg styret i Komplett i forbindelse med budet på IT-selskapet.

NA24 - din næringslivsavis

Styret vil vente med å komme med sin uttalelse i forbindelse med budet, og avventer vurderingene til deres finansielle og juridiske rådgivere. Selskapet har ansatt First Securities som finansiell rådgiver og advokat Einar J. Greve som juridisk rådgiver.

Hagens Canica varslet fredag at de vil fremsette et pliktig tilbud der de er villig til å betale 30 kroner per aksje i Komplett. Dette kommer etter at de har kjøpt seg opp til 40,03 prosent av de utestående aksjene.

Styret har for øvrig ikke vært i forhandlinger med Canica knyttet til det pliktige tilbudet.

- Styret anbefaler aksjonærene i Komplett om ikke å selge sine aksjer/akseptere det pliktige tilbud før styret har avgitt sin uttalelse i henhold til verdipapirhandelloven. Styret vil så snart tilbudsdokumentet foreligger, evaluere tilbudets betingelser sammen med selskapets finansielle og juridiske rådgivere. Styret i Komplett har engasjert First Securities ASA som finansiell rådgiver og advokat Einar J. Greve som juridisk rådgiver, skriver Komplett i en børsmelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere