NA24.no

Verdens dyreste penn

Denne egner seg ikke for de som sverger til SMS.

(LXUS.no) Ingen skriver brev lenger, klager bestemor når tekstmeldingene fra barnebarna tikker inn. Og hvor kjedelig er det ikke når det bare er regninger i postkassen - og aldri et eneste kort fra venneparet i Syden eller mannfolk på sjøen?

Men nå skal fyllepenn-produsentene hos italienske Aurora få skrivegleden og blekket tilbake i moderne liv. I hvert fall for de formuende.

Diamantbesatt

Med sine 30 karat diamanter er den nye fyllepennen Aurora Diamante verdens dyreste skriveinstrument, og spesiallaget for dem med fet lommebok og en forkjærlighet for blekk, penn og papir. Pennen finnes både i platina og hvitt gull, med solid pennesplitt i 18 karat gull, og diamantene er fra den eksklusive juveléren De Beers.

LES OGSÅ:

Tidenes kjendisur til salgs

Den heldige kjøper kan få mesterverket merket med sitt eget navn og portrett. Ikke det at noen i omgangskretsen din ved en feil kommer til å ta med seg din penn - kun ett eksemplar vil være tilgjengelig for salg i året med en prislapp på rundt syv millioner kroner.

Finn frem brevpapiret med monogram og gjør deg klar for stilfulle skriblerier! Men sverger du fortsatt til taster og teknikk ønsker du deg kanskje heller denne bling-MacBooken.

Har du et tips til LXUS? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere