NA24.no

Verdens dyreste sykkel er dansk

Skandinavisk design og 24-karats gull setter denne sykkelen i verdenstoppen.

(LXUS.no) Ikke alle moderne sykkelprodusenter går for lettmetaller og karbonfiber. Det danske firmaet Aurmania sikter seg inn på en litt smalere og mer eksklusiv målgruppe.

HÅNDLAGET: Sykkelen er håndlaget og gjennomtenkt ned i minste detalj.

Aurmania betyr noe sånt noe som «Gull-dilla» og det ferske firmaet har visjoner om å lage meget eksklusive produkter i gull for de mer bemidlede av oss.

Det aller første produktet er altså en 24-karats gullsykkel med en ganske så klassisk utforming. Den er besatt med over 600 edle Swarovski-krystaller, har håndsydde styrehåndtak og en lærsal av typen Brooks.

LES MER:
Sykkelen i boks
En glitrende krystall-cruiser

I tillegg til det edle metallutvalget lages denne sykkelen kun i ti nummererte eksemplarer. Dette bidrar til å sette sykkelen i verdenstoppen hva pris angår.

Sykkelen koster 600.000 kroner og ifølge en pressemelding fra Aurmania er det allerede solgt en sykkel til en kjøper i London. Kjøperen akter ikke å sykle rundt med den, men har heller planlagt å henge den på veggen. Dermed måtte Aurmania lage et veggfeste, som også er i gull.

Sykkelen er kun tilgjengelig for bestilling på Aurmanias nettsider, og skulle du falle for fristelsen får du sykkelen levert på døra av en såkalt «White Glove Service».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere