*Nettavisen* Økonomi.

Verdens dyreste vann

Foto: © A. Turner (Arnold Turner & Kevin Boyed)

Med en pris på 360 kroner literen, bør det nye flaskevannet Bling h2o smake godt.

18.10.06 17:46

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Tidligere har jo det norske flaskevannet Voss of Norway vært sett på som verdens dyreste vann. Voss Water skal til enhver tid være dyrere enn alle andre vannmerker på markedet, men Bling h2o går Voss i næringen.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge Voss skal de være det eneste ultra premium-vannet i verden. Det vil si at det er renest og har det beste imaget. Paris Hilton skal både ha drukket det selv og foret det til hunden sin, ifølge Gizmag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Bling h2o)

Bling h2o koster 40 dollar for en flaske på 0,75 liter. Dette er dobbelt så mye som Voss tar for sitt vann, og dermed er Bling h2o nå verdens dyreste vann.

Mannen bak de kostbare dråpene, Kevin G. Boyd, er også klar over at produktets markedsføring er vel så viktig som at det kan slukke tørsten.

- Bling h2o er for flaskevann hva Rolls Royce er for biler. Ett førsteklasses produkt i en førsteklasses innpakning, som fortjener en førsteklasses pris, sier Kevin G. Boyd, ifølge borsen.dk.

NA24s faste kommentator Knut Brundtland, som sitter i styret til den norske vannsuksessen Voss, forklarer her selskapets fremgang.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Bling h2o)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.