NA24.no

Verdens rikeste til såpeoperaen

Sist oppdatert:
Warren Buffett skal spille seg selv i fiktiv innsidehandelsskandale.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Nylig kunne Forbes melde om at den styrtrike investoren Warren Buffett hadde passert Bill Gates som verdens rikeste person. Nå tar hans karriere en ny vri.

NA24 - din næringslivsavis

Milliardæren skal nemlig spille i en fiktiv innsidehandelsskandale i en kommende episode av såpeoperaen «All My Children».

Med for andre gang
77-åringen skal ifølge Reuters spille seg selv i en av vårens episoder. Det vil bli den andre gangen han gjester ABC-serien. Hans første opptreden var allerede i 1992.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Ifølge Reuters er Buffett og skaperen av såpeoperaen, Agnes Nixon, venner, og investoren er stor fan av showet.

Det sier talsmann Mike Cohen til nyhetsbyrået.

Rammet inn sjekk
- Han har ventet på en invitasjon for å komme tilbake, så han snakket med Agnes, og de fikk ordnet det slik, sier Cohen.

Buffetts rolle åpner seg i forbindelse med at en av seriens hovedpersoner, Erica Kane (spilt av Susan Lucci), blir dømt skyldig i innsidehandel.

Erica har uten intensjon benyttet seg av innsideinformasjon, og Buffett vil tre inn i serien etter Ericas fengsling. Deres felles venn, Opal, tilkaller da Buffett for å be ham om å bruke sin innflytelse for å få i stand en avtale for Erica.

Buffett vil bli betalt om lag 700 dollar for gjesteopptredenen. Dette tilsvarer drøyt 3500 kroner, og er normal betaling. Buffett har fortalt at han aldri hevet sin sjekk fra 1992 - i stedet har han rammet den inn som et minne fra dagen hans på settet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere