NA24.no

Verdens største telefonregning?

Sist oppdatert:
Det er uvisst hvor mange trær som måtte blø for denne telefonregningen.

Det er over en måned siden Apples første mobiltelefon iPhone kom på markedet i USA. Med telefonen fulgte abonnement fra AT&T. Med abonnementet følger det nå en bokstavelig talt gigantisk regning.

NA24 - din næringslivsavis

Det var flere som fikk sjokk da de fant sin første «iPhone-regning» fra abonnementsleverandøren AT&T i postkassen. Postmannen kan heller ikke ha hatt det lett da han skulle levere de enorme regningene. Noen var nemlig svært tunge i vekt.

300 sider
Grunnen er at regningene skal ha vist seg å bestå av side på side som inneholdt spesifisering av kundens mobilbruk. Det melder avisen USA Today.

En kvinne fra Pittsburgh kunne fortelle avisen at regningen hun selv mottok var på hele 300 sider - fylt med detaljer om hver eneste lille SMS og samtale. Hun mener regningen er så detaljert at den snarere kunne hørt til på et bibliotek. Nå har kvinnen lagt ut en video av seg selv og sin regning som så langt skal være sett av flere hundre tusen mennesker på YouTube.

Dermed strømmer flere tilfeller med gigant-regninger til. Noen forteller om regninger på godt over 50 sider, men ingen har foreløpig matchet regningen på 300 sider.

iPhone i Norge
iPhone skal komme til Europa i løpet av fjerde kvartal 2007. Ifølge nettbutikken CDon.com skal telefonen dukke opp i Norge med forventet leveringsdato 9. januar 2008. Dette er foreløpig ikke bekreftet av Apple Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere