NA24.no

Verdens verste intervjuer

Sist oppdatert:
De fleste intervjuer går bra for både journalist og kjendis. Men ikke alltid.

(SIDE2): Mange husker sikkert da Morten Harket i et øyeblikk av kjedsomhet over journalistenes dumme, dumme spørsmål på en pressekonferanse under UKA’03 i Trondheim begynte å betvile verdens eksistens.

Vanskelig jobb
Videoen vi bringer frem fra glemselen er imidlertid fra da Harket og Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen ble invitert til Absolutt Underholdning for å mene noe om Kurt Nilsens sensasjonelle seier i World Idol i 2004. Programleder Guri Solberg hadde jaggu sitt å stri med...

- Finn på noe intelligent å spørre om!
I tillegg får du se da Harald Rønnebergs intervju med Leonardo DiCaprio hvor Senkveld-programlederen spør Hollywood-stjernen om ikke han synes de ligner litt. TV2-reporteren som snakket med da den nå avdøde norske kunstneren Ferdinand Finne etter at han hadde laget etiketten til årets kunstnervin i 1999, hadde det heller ikke enkelt.

197403

Flere blinkskudd
Robert De Niro er kjent for å ha et anstrengt forhold til pressen. Det fikk også TV2 Magasinets reporter Vegard B. Normann erfare da han i vinter intervjuet den amerikanske skuespilleren om filmen «Den innerste sirkel».

Se video: - Unnskyld, magen min rumler

De islandske kritikeryndlingene Sigur Rós har blant annet sit varemerke i å synge på et språk de har diktet selv. Og kan hende er det en god ting, for andre språk er de tydeligvis ikke særlig interessert i å snakke.

Se video: Sigur «gjeeeeesp» Rós

Rare intervjuer kan ofte være forårsaket av rusmidler av ulik art. Hva den avdøde funklegenden James Brown gikk på i dette klippet er uvisst, men energien mannen utviser er uansett med på å rettferdiggjøre hans ry som musikkindustriens hardest arbeidende.

Se video: James Brown hyper

Nirvana virker også å ha noen substanser innabords i dette intervjuet hvor blant annet bassist Krist Novoselic i et filosofisk øyeblikk drar en høna-og-egget-variant av trær og tømmer:

Se video: Nirvana filosoferer

80-tallsheltinnen og American Idol-dommer Paula Abdul ser ut til å ha kommet rett fra nachspiel til denne morgenpraten med Fox News.

Se video: på morgenkvisten med Paula Abdul

Om Tom Cruise har tilført kroppen kunstig stimuli eller om han rett og slett bare er høy på seg selv er ikke godt å si. Intervjuet med Oprah Winfrey gikk uansett verden over.

Se video: Tom Cruise hopper i sofaen

Nevnte Cruise kom heller ikke særlig godt ut av dette «intervjuet»:

Se video: Tom Cruise har vannskrekk

Japanske intervjusituasjoner kan være snodige iblant. I mange tilfeller er man rett og slett i tvil om det er seriøst eller bare kødd.

Her er et med Leonardo Di Caprio

Her er et annet med Geri Halliwell

Og apropose Geri. Her er en noe snodig samtale et tysk TV-team gjorde med Spice Girls da de fremdeles var fem medlemmer, men hvor man formelig kan merke at statusen til senere utsparkede Geri var i ferd med å dale en smule.

Se video: Spice Girls på randen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere