NA24.no

Vi digger Jenny Skavlan

(Sveinung Svendsen/Euforia Film)
Sist oppdatert:
På søketoppen sammen med Ari Behn og Celina Midelfart.

Død snø-aktuelle Jenny Skavlan havnet på søketoppen i januar. Skavlan slo dermed ut skuespiller Agnes Kittelsen, iPhone, Ari Behn og Ida Wulff på listen fra søkemotoren Kvasir.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Men det er ikke bare kjendiser og en populær epletelefon som topper listen. Hafslund, selskapskjoler og langt mer alvorlige Gaza og Israel er også med på topp 15-listen for januar.

Celina Midelfart gjør også en gjesteopptreden på listen med en 13. plass.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

På trendlisten for den siste uken i januar havnet finansportalen på søketoppen, etter innslag i media og lansering av sin bytt bank-løsning.

Ellers viser topplisten for den siste uken, som topplisten for hele måneden, at det et pene jenter som havner i søkefeltet til nordmenn. Barmfagre Katie Price, bedre kjent som Jordan, og Jessica Simpson tar henholdsvis sølv og bronse på listen.

Ellers er Snåsamannen tilbake den siste uken i januar, men på topplisten for hele januar klarer han ikke å hevde seg i teten.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere