NA24.no

Viasat får rallyrettigheter

Foto: Jose Manuel Ribeiro (Reuters/Scanpix)
De neste tre årene blir rally-VM å se på Viasats betalkanal.

Viasat har sikret seg rettighetene til FIA World Rally Championship i 2010, 2011 og 2012. NRK, som har sendt fra mesterskapet i år, mister dermed dette tilbudet.

Rally-VM vil bli vist på betalkanalen Viasat Motor, og avtalen gjelder for alle de skandinaviske landene.

– Rally-VM er en stor motorsportbegivenhet full av adrenalin og dramatikk med høyt tempo på alt fra grus til snø og is. Dette er et perfekt tillegg til Viasats allerede sterke portefølje innen motorsport. Med Rally-VM, Formel 1, Moto GP, Nascar og Indycar kan Viasat tilby seerne det beste av det beste innen motorsport på den dedikerte motorkanalen Viasat Motor, sier sportssjef Stian Kleppo i Viasat i en pressemelding.

Rally-VM i 2010 består av 13 tredagersløp med flere fartsprøver, og sesongen starter i Sverige fra 12. til 14. februar og avsluttes i Wales fra 12. til 14. november.

Viasat Motor inngår i Viasats sportsportefølje, som også består av Viasat Fotball, Viasat Sport, Viasat Sport HD og Viasat Golf. Viasat Motor er tilgjengelig på Viasats satellitt-tv-plattform og hos en rekke kabel- og IPTV-operatører.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere