Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

VIF fikk tomt til en krone

Sist oppdatert:
Duket for ny arena på Valle. Klanen blir medeier.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Oslo bystyre vedtok onsdag å gi Vålerenga en tomt på Valle til én krone, ifølge TV 2.

NA24 - din næringslivsavis

«Klanen takker alle som har jobba for at dette skal bli en realitet, og alle som stilte opp på bystyremøtet og fylte galleriet til siste plass», skriver Klanen på sin hjemmeside.

Flertallet i Oslo bystyre bestående av Fremskrittspartiet, Sosialistisk Venstreparti og Arbeiderpartiet vedtok at Vålerenga nå får den nye stadiontomten for en symbolsk sum.

Blir investor
Klanen får antakelig en liten andel av milliardanlegget.

- Ja, det er sannsynlig at de får en liten eierandel. Det er lagt opp slik, men den blir mer av symbolsk art, sa VIF-leder Odd Skarheim til NA24 tidligere onsdag.

- Vi har spyttet inn en million i reguleringsarbeidet. Skulle Vålerenga ha behov for mer penger, så får vi se, sa Klanen-talsmann Christian Kjellsen til NA24 tidligere onsdag.

Pils på Bohemen
Valle-arenaen kan stå klar i 2011/2012. Da har det gått mer enn 15 år siden Vålerenga snakket høyt om å bygge bane på Jordal.

- Vålerenga Stadion i Valle-området vil kunne bli et kultur- og samlingspunkt i området. Det skal bygges boliger både på Ensjø og Ulven, og et slikt anlegg vil kunne fremskynde utviklingen i området, sa Klanens Christian Kjellsen til NA24.

Etter bystyremøtet håper Klanen å lade opp til St. Halvardsdagen (torsdag 15. mai) med noen øl på Vålerenga-stamstedet Bohemen.

- Da skal vi invitere de snille politikerne med på en øl og feire. Det blir en sen start i morgen, lo Klanen-talsmann Kjellsen.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!