Vil ha 75 millioner for Oslo-kåk

Holmenkollveien 109.

Holmenkollveien 109. Foto: (Regent Christies International Real Estate)

Kjøpte for 15 millioner kroner, pusset opp og vil nå selge for 75 millioner.

Lillian Olsson kjøpte general Jack Ræders villa i Holmenkollen for 15 millioner, lånte til pipa og igangsatte en storstilt oppussing. Nå vil hun selge for 75 millioner.

Luksusmegler Øyvind Olstad er i markedet for å selge et gigantisk palass i Holmenkollåsen, Lillian Olssons villa i Holmenkollveien 109. Det skriver Finansavisen fredag.

Etter det Finansavisen kjenner til skal flere konkurrerende meglere ha antydet at eiendommen skal ha hatt en verdi på 30–40 millioner kroner. Disse skal imidlertid ikke ha nådd opp i kampen om oppdraget etter at Olstad ønsket å selge eiendommen for det dobbelte – hele 75 millioner.

- Huset er helt strøkent og står ikke noe tilbake for eiendommen som nylig gikk for 75 millioner kroner. Jeg er ikke den eneste som mener det. Dette er en stor klassisk villa med meget bra beliggenhet. Mange sier at Holmenkollen er ut, men når eiendommer går for 75 millioner, er det bevis på at det ikke er det, sier Øyvind Olstad til Finansavisen.

Boligen er på 650 kvadratmeter med fire meter takhøyde og åtte meter takhøyde i hallen. Av spesielle detaljer nevner Olstad Kong Olavs gamle spisestue, gamle lysekroner og peiser i perfekt stand samt vannbåren varme og topp kjøkken i tillegg til det som hevdes å være Oslos beste utsikt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.