NA24.no

Vil ha flytoget til Bryn


Pecunia-eier Petter Neslein, som er styremedlem i Formuesforvaltning, har stor tro på Bryn. 
Pecunia-eier Petter Neslein, som er styremedlem i Formuesforvaltning, har stor tro på Bryn.  (Formuesforvaltning)
Sist oppdatert:
Petter Neslein og Pecunia håper Gardermobanen snart stopper på Bryn i Oslo.

Det er i Finansavisen at Pecunia-eier Petter Neslein letter på sløret for sine planer for Bryn. Pecunia, som i fjor solgte Nils Hansens vei 25 til et Arctic-syndikat for en netto eiendomsverdi på 1 milliard kroner, har ifølge Finansavisen kjøpt fire tomter i området. Selskapet har nå et utbyggingspotensial på 60 000 kvadratmeter på Bryn.

– Det kommer til å skje mye på Bryn de neste årene, vi snakker om en transformasjon. Vi er glade for at nye dyktige utviklere er på vei inn, slik at vi sammen kan få frem det potensialet Bryn har med sitt unike, eksisterende tilbud av offentlig kommunikasjon. Alle byggene våre vil ligge rett ved den nye kollektivterminalen som Oslo kommune planlegger, og vi tror det er et tidsspørsmål før Gardermobanen stopper på Bryn, sier Neslein til Finansavisen.

Pecunia oppnådde driftsinntekter på 704 millioner kroner i 2017 og et driftresultat på 379 millioner. Selskapets verdijusterte egenkapital er ifølge Finansavisen nå på over 4 milliarder kroner.

Saken er hentet fra Estate Nyheter

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere