Gå til sidens hovedinnhold

Vil ikke selge Finn.no

Adresseavisen ønsker ikke å selge sine aksjer i Finn.no

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

I dag går Schibsteds frist for å akseptere budet på Adresseavisens Finn-aksjer ut. Schibsted har budt 540 millioner kroner for Adresseavisens eierandel på 11,33 prosent i Finn.no.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Administrasjonen og styret i Adresseavisen varslet i forrige uke at man trenger mer tid til å behandle budet. Norges mektigste mediekonsern vil trolig bli skuffet, skriver Kampanje.

Styret i Adresseavisen skal ta stilling til Finn-budet fra Schibsted om en uke, mandag 25. august. Allerede da kan det trønderske mediekonsernet vende tommelen ned for Schibsteds framstøt, men etter det Kampanje forstår kan dialogen med Schibsted fortsette en stund før styret sier endelig nei.

- Jeg kan gjenta det jeg har sagt før, og det er at et salg sitter langt inne og at vi er skeptiske til å selge. Vi har hele tiden vært opptatt av langsiktigheten i Finn. Å ikke være på eiersiden til Finn er en tanke vi ikke har tenkt før budet kom fra Schibsted, et bud vi ikke har bedt om å få. Det har vært en fantastisk verdiutvikling i Finn og det blitt en fantastisk investering for Adresseavisen. Finn er en strategisk viktig del av vår nettsatsing. Derfor trenger vi mer tid til å vurdere verdien av aksjeposten i Finn, sier konsernsjef Per Axel Koch til Kampanje.

Adresseavisens største aksjonær, Terje Roll Danielsen, med 22 prosent av aksjene erklærer seg inhabil i saken.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden