NA24.no

Vil sende ringrever til India

Sist oppdatert:
Telenor vil flytte på flere av toppsjefene.

Telenor har kommet med sine kandidater til lederstaben Unitech Wireless.

NA24 - din næringslivsavis

Stein-Erik Vellan er nominert til stillingen som øverste leder for Unitech Wireless i India. Vellan er for tiden administrerende direktør i Telenor Serbia. Johan Lindgren, som for tiden er administrerende direktør i Telenor Sverige, er nominert til rollen som finansdirektør. David Meneghello vil også slutte seg til Unitech Wireless, som markedsdirektør.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Etter at avtalen om investeringen i Unitech Wireless er signert, vil Telenor delta i ledelsen av den indiske mobiloperatøren.

Telenor vil utnevne fire av syv styremedlemmer i selskapet og utnevne kandidater til toppleder og finansdirektør posisjonene, samt utpeke markedsdirektøren. Det er styret i selskapet som formelt ansetter de nominerte kandidatene til stillingene som toppleder og finansdirektøren i Unitech Wireless og disse krever i tillegg sikkerhetsgodkjenning av indiske myndigheter.

DISKUTÈR HER:Hvor tror du Telenor skal fremover?

- Jeg er veldig glad for at Stein-Erik Vellan har akseptert utnevnelsen til den viktige stillingen som den øverste lederen i Unitech Wireless. Vellan har levert fremragende resultater i løpet av sin tid som leder for Telenor Serbia og han er en erfaren og dyktig kandidat til topplederstillingen. Jeg er også glad for at Johan Lindgren har akseptert å bli nominert til stillingen som finansdirektør i selskapet. Han er også blant våre mest rutinerte og kompetente ledere, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor.

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

De nominerte lederkandidatene vil styrke ledergruppen i Unitech Wireless og de eksisterende lederne i Unitech Wireless vil fortsette i selskapet.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere