NA24.no

Vil sove der Anna Nicole døde

Sist oppdatert:
Fans av avdøde Anna Nicole Smith skal være villige til å gi millioner for å sove i rommet hvor hun døde.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Superkjendisen Anna Nicole Smith tilbrakte sine siste timer i rom 607 Seminole Hard Rock Hotel i Hollywood. Nå skal steinrike fans være villige til å hoste opp flere millioner kroner for å overnatte der, og en av disse skal være et steinrikt medlem av Bin Laden-familien, ifølge Sunday Mirror.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge avisen skal den saudiarabiske sjeiken være villig til å bla opp tolv millioner pund, eller rundt 144 millioner kroner for overnattingen. En annen kjent person skal ha tilbudt å betale en halv million pund, eller seks millioner kroner, men hotellet skal ikke ha vært villige til å oppgi navnet.

- Jeg er sikker på at mesteparten av henvendelsene er tull. Det er ganske makabert. Men vi har fått flere telefoner som tilbyr store summer for å bo der en natt, sier en seniorleder, ifølge avisen.

Hotellrommet er fortsatt betraktet som et kriminelt åsted, og hotellet har signalisert at ingen får bo der etter etterforskningen.

Men dette er ikke det eneste tilfellet der folk er villige til å betale for å se hvordan Anna Nicole hadde det.

De siste årene av sitt liv levde Anna Nicole Smith for det meste på Bahamas. Nå kan du betale en av de lokale taxisjåførerne 20 dollar for å få en omvisning til hennes hus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere