NA24.no

Reporter får gjennomgå i Praha
Reporter får gjennomgå i Praha

Ville du funnet deg i dette?

Sist oppdatert:
Reporteryrket kan ha store likheter med risikosport.

Å bevege seg blant mer eller mindre påseilede fotballfans kan være en prøvelse i seg selv. Det å rapportere live til tv-studio fra de samme omgivelsene kan by på enda flere utfordringer.

Denne utegående reporteren på tsjekkisk tv fikk sitt å stri med, og mer barmhjertige tv-stasjoner ville sannsynligvis kuttet innslaget tidligere.

Se videoen her:


The Most Patient Reporter in the World - Watch more Funny Videos

Også NRK-reporteren Anders Engeland har hatt det stritt med fotballreportere. Her rapporterer han fra Fotball-VM i Tyskland 2006:

Det er ikke alle som nøyer seg med å tøyse med reporterne. I denne videoen fra California er det en reporter som får regelrett juling av en som hadde blitt gjenstand for flere reportasjer.

Se videoen her:


News Reporter Gets Beat Up - Watch more Funny Videos

Selv med live-innslag fra mer rurale strøk er det ikke gitt at man får rapportere i fred. Her bruker en «streaker» anledningen når et nyhetsteam er kommet til bygda for å rapportere fra en gressbrann:


Streaker Runs Past News Reporter - Watch more Funny Videos

Det behøver ikke være folk i omgivelsene som utsetter de utegående reporterne for de største prøvelsene. Her er det studioankeret som delvis setter reporteren ut av fatning:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere